Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är jag bara liten


Svartaste svarta


Allting är svart

Svartsjukan river
Gör mej tvär
bitter
ledsen

Dess vassa tänder
hugger sig fast

Likt en kamphunds käftar
vägrar den släppa taget

Vägrar bli till glädje
för din skull

du som är där
du som har
det jag inte får

Allting är svart




Fri vers av Sara Heiling
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling