Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikt



De mest enastående människorna
i mitt liv är de som stör mig i min
självömkan
hur vågar de !

De parerar smidigt mina långa
haranger möter min klagan
med breda leenden och kramar
hur vågar de !

Ser ni vilket elände jag nu får
min attityd ni förvränger
gör mig inte så jävla nöjd
det gör mig bara nervös
titta nu har ni gjort mig glad

hur vågar ni ?!




Fri vers av Vildand VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 13:38



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag ger dig internets bästa två tecken

=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real