Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stunder i en fyraårings liv - såväl som i mitt


Arg!

ARG!
ARG!
ARG!

arg arg arg arg arg arg arg arg

ARG!
ARG!
ARG!



och så förtvivlat ledsen




Fri vers av Sara Heiling
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 21:28



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
mycket känslor!
b(l)i inte för arg bara.. ;)
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling