Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har vingar

Jag kan lyfta

Jag har vingar

 

Ja, jag känner mig så lätt

 

 

Inget annat finns att finna

Jag är hungrig

 

Men så mätt

 

Och fastän vingarna blir trötta

 Har jag flugit

 

Just idag

 

 

Ser en fjäder

På din gårdsplan

 Av en fågel

 

Det var jag...

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-19 22:31



Bookmark and Share


  Baystream
Underbar känsla genom hela texten!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75