Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen återvändo






Vänd inte om

din väg alltför

tung att gå

marken vid

varje dina

fotsteg

givit vika



bakom dig

en avgrund

vilar.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgen lyser, skvallrar om
att inte se bakåt bara fram
här i stark dikt
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real