Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egotripp för en själ


En egotripp för min själ

Synas höras
Störst bäst vackrast
Vinner!




Övriga genrer av Osram
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-03 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram