Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knut på mitt ordförråd



bokstäver små
pressar sig ut
kortfattade och
snäva
melodin ogästvänlig
och sträv

flödet
som en fors
det stockar sig

luft jag fattas
luft

syret som vill in
tvingas ut
reserverna tömda
tonerna glömda

andetagen inte längre
mina.


Jag andas någon annans
lunga.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 11:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
.. någon annans lunga... !!! fin bild.
2009-07-22

    ej medlem längre
ja oj fin beskrivning av andas...
när andningen inte vill sej.
Stlllsamt trots knut
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real