Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt sanningssägarna kvida

 


skälva

i det

envisa nuet

som ihärdigt klamrar

och kväver

 

 

öppna dörren

släpp ut natten

 

lyssna inte

blåmärkta

försoningar

med inre blödningar

 

tänk inte ens

tankar

som ger hjärnan

skavsår

 

 

låt människorna leva

låt dom somna om

 

låt dom

vakna

utvilade

 

någon gång

 

 

bara så…vore fint Gud,

eller hur?

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 526 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-07-21 23:44



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbart!!!
2009-08-20

  Maria T
Öppna dörren
Släpp ut natten.
Låt inte hjärnan få
skavsår
Mycket bra.
2009-08-12

  Eaglemountains VIP
Vackert. Skriver under på Eva Langrath
2009-08-12

    leelee
"Tankar som ger hjärnan skavsår", vilken fantastisk metafor!
2009-08-10

  Roula O
ja, det vore underbart de...tack, för dina fina ord...
2009-08-10

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE fint bokmärke att spara, tack!!!!
2009-08-10

    Al Lanzon
Bra skrivet! Bara hoppas att bli bönhörd eller försöka förändra själv.
2009-08-09

  Eva Langrath VIP
ord som får mig att tänka tankeslag och bön om frid, att få ro ett litet slag, överlåtelse.
Vackert och tänkvärt
Tack
2009-08-04

  Sladjana Zubcevic
"lyssna inte



blåmärkta

försoningar

med inre blödningar"
Vackert skrivet!
2009-07-30

  Gunsan
en bön som man kan ta till sig

låt människorna leva
låt dom somna om
låt dom vakna utvilade
någon gång

mycket fint skrivet
mycket klokt tänkt
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Visst vore det fint...någon gång.
Fint skaldat
2009-07-22

  etthjärtaäralltidrött
du väver sagolika
texter enkla ord
blir sprängfyllda
med din kraft
i din egen
komposition

en fröjd att läsa,
alltid.
2009-07-22

  Vildand VIP
... det vet vi, men tål att upprepas ... du är en hejare på att skriva !!!
2009-07-22

  Rosen VIP
En bön om lite ljus i mörkret, där tanken får vila och blunda utan större tyngd...
denna gillas, mycket bra!
2009-07-22

  issac.a.m
som en bön.......
2009-07-22

  Mygg
" Lyssna inte

blåmärkta
försoningar
med inre blödningar "

Så fullkomligt genialt
och det gör ont, ont, ont

måtte Gud lyssna på
din bön!
2009-07-22

  walborg
Respekt för människans inre läkningsförmåga ...hoppas jag förstått innebörden rätt. Fin text.
2009-07-21

  Sturesdotter
En dikt som blir en
bön

och man lyssnar
iaf jag
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod