Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bättre sent än aldrig...


Drottningkronan

 

 

Ni,

mitt hjärteblod,

mitt allt

från första

stund

till sista.

 

Ni,

för alltid

närvarande

i min

tillvaros frånvaro.

 

Drottning

 

i ert liv 

fick jag vara

nummer ett!

 

Mitt allt,

nu äger ni

era egna

kungadömen!  

 

Motvilligt,

insiktsdrabbad,

sent om sider

lämnas

Drottningkronan

över.




Fri vers av Ilona _L
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-22 14:06



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Texten känns om en insiktsfull och kärleksfull hyllning.
2010-02-04

  Elaine.S VIP
Som när barnen lämnar och skapar sitt eget. En ny tid att vänja sig vid...
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L