Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten Ingrid med sommarben


plåster på såret

små ben
snabba fötter
smattrande mot bergets hårda

litet knä så mjukt
så skört
möter skrovlig yta

blodet letar
vägar ut
rinner ner för ben så vitt

flickan gråter
mamman tröstar
blåser i väntan på
räddningen

plåster




Fri vers av Sara Heiling
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling