Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantdrömmar andas inte

 

 

 

 

 

tantdrömmar

hyperventileras

 

 

för

mopsiga tanter

slutar

guldet aldrig glimma

 

 

för

tuffa opopulära tanter

är alla medel

tillåtna

 

för

destruktiva tanter

är alla perstorpsskivor

leverfläckade

 

för

trofasta tanter

vågar ta sig ton

 

håller om

 

skrämmer ockrare

uslingar

och livsfarligt lena röster

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 521 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2009-07-23 23:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Detta är så förbaskat bra
såna tanter ska re va
varma applåder och tack skaru ha
2009-09-02

  kärleks ängel
vacker kraft du förmedlar!!
2009-08-20

  Roula O
härligt formulerat...en fullträff... :)
2009-08-10

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!
2009-08-10

    Al Lanzon
Finns kraft bakom orden här. Härlig att läsa!
2009-08-09

  Eva Langrath VIP
Mustig och härlig tanten finns och lever som alla andra.
2009-08-04

  Eaglemountains VIP
Vackert formulerat !!!
2009-08-03

  Gormsen
En fullträff igen! Tantväldet lever! Och så klarsynt skildrat!
2009-07-31

  Nils Teodor VIP
Mycket bra!
2009-07-30

  Lotti
txten om tantdrömmar andas och man undran vad som räds inunder...........
2009-07-25

  aol
så ruggigt bra skriftat
2009-07-24

  Epione VIP
Härlig text som har en del ironi men även en del allvar.
Tycker om styrkan
Tantvarning:)
2009-07-24

  Fredrik P. VIP
åh, har tanten överlevt
senaste sekelskiftet?
trodde den evige
tonåringen tagit över...
2009-07-24

  peter markurth
stark
2009-07-24

    Annika J
Läsvärd? Definitivt.
Det är tid för alla tanter att komma ut!
2009-07-23

  dead_prez
ja, jag blev verkligen skrämd bortom mina sinnen
2009-07-23

  Vildand VIP
Härmed utbringar jag en skål för pantertanterna ... leve dem !!!
2009-07-23

  Mats Henricson
Rena TANTolunden ! Kul !
2009-07-23

  etthjärtaäralltidrött
i varje modig kvinna - en ilsken tant

tack och lov!
2009-07-23

  Cadena
Förtjust. Gillar verkligen den här. Bra uppbyggnad och utveckling -och det magnifika slutet lyfter. I min läsning är det här humor med allvar och något som sjunger erfarenhetens lov på ett positivt sätt genom det på sitt sätt rätt ömsinta slutet om den trofasta tantens förmågor.
2009-07-23

  mjuk
Tanter :) Japp så är det !!
2009-07-23

  Sturesdotter
Då jag är fyllda 50
känner jag mig

farlig
och här har jag orden att visa upp!
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Ruskigt tjusigt;=)
Gillar
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod