Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

 

Du finns som ord

Som bleknar

bort

 

Du finns som fjäder

Som flög bort

 

Som föll från ett

av gulnat brev

 

Från kärlek stor

Som ej förblev

 

Du är som

bläck som bleknat bort

 

Du är som vått

Som blivit torrt

 

Du är som ingenting ibland

Det är det som svider...

 

 

 

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 21:26



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Jag gillar dikten!
Trots det sorgsna innehållet
så gav den mig paradoxalt nog
en bra känsla. : )
2009-08-04

    Herr Ångest
Bra!

Gillar de korta raderna och motsatsparen som långsamt radas upp efter varandra. Det blir en upptrappning som på slutet slutar i ett stort ingenting. Enkel och bra dikt som förmedlar en känsla som verkligen känns.
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75