Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt


blev plötsligt så liten idag
böjde mej ödmjukt inför din storhet

såg in i dina ögons brunnar
lät mej fyllas av din kraft

drack ditt jag
och berusades av dina dofter

du letade din väg
in till mitt innersta jag

plötsligt blev jag stark idag




Fri vers av Sara Heiling
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling