Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen så behöver jag inte säga någonting om dikten,om man läser den så förstår man nog.


Fantasi


I min fantasi finns du,
du och jag vi håller hand.
Du kysser mig ömt och
smeker min kind.

I min fantasi är vi ämnade för varandra
vi lever ett liv ihop,
och det för allitd
Du och jag ett liv för evigt.

I min fantasi älskar du mig
jag är den enda som äger ditt hjärta.
Jag är den du drömmer om,
och har i alla dina tankar.

I min fantasi skulle du aldrig
kunna såra mig eller krossa mitt hjärta.
För jag är den du älskar
och respekterar så.

I min fantasi skullle du aldrig
kunna leva utan mig.
För jag är ditt syre,utan mig dör du
Jag är allt du äger!




Fri vers av Manal
Läst 546 gånger
Publicerad 2004-06-14 18:40



Bookmark and Share


  Roger VIP
aldeles perfekt. Anar dock en verklighet som inte är som din fantasi. Den har du fångat mycket bra här!
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal