Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev denna dikt på grund av en dröm.Drömmen gav mig en sån härlig,trygg känsla en sådan som jag precis behövde. Efter den drömmen så mådde jag så mycket bättre,därför fick den heta \"Min Ängel\"


Min Ängel

Inatt drömde jag om en Ängel
Ängeln kom fram till mig,
och viskade mig några ord.
Den visste om hur jag kännde,
den hade sett mina osynliga tårar.
Ängeln har sett mig gråta
Ängeln har sett mitt brusta hjärta
När Ängeln tog tag i min hand,
så försvann min sorg.
När Ängeln omfamna mig,
så stoppades mina tårar.
När Ängeln pussade mig ömt,
så insåg jag att det finns hopp.

”Tack min Ängel”




Fri vers av Manal
Läst 809 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-06-14 18:44



Bookmark and Share


    two
Super fin dikt!!! :D
2011-01-10

  sesi
jättefin dikt flera andra behöver en sån dröm
2009-03-13

  The Third Poet
Merci Manal! Den här var otroligt vacker!
2008-11-27

  Rachel Roth
vilken underbar dröm! Vilken underbar ängel! Välkommen till denna sida!
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal