Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betydelsefull dikt för mig, skriven med hjärtat.


Bli aldrig förälskad i mig


Bli aldrig förälskad i mig
jag är som en fågel.
Hittar mig ett hem för vintern
men under våren så flyger jag iväg.

Bli aldrig förälskad i mig
jag är som solen.
Skiner under en period
men sedan kommer mörkret.

Bli aldrig förälskad i mig
jag är som snön.
Stannar kvar ett par månader
och sedan smälter.

Bli aldrig förälskad i mig
jag är som blommorna.
Blommar av skönhet
men sedan dör jag.

Bli aldrig förälskad i mig
för det vore ditt största misstag.
För om mitt hjärta börjar slå
så krävs det mycket för att det ska sluta.




Fri vers av Manal
Läst 1124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2004-06-14 19:33



Bookmark and Share


  sesi
känner igen mig lite dära det är därför jag undra om du e tvilingarna
2009-07-04

  sesi
fint visst du e tvilingarna
2009-07-01

    ooolinneaooo
Riktigt, riktigt bra!
2009-06-16

    jahapp
åååååå vad jag gilla denna!
2004-06-14

    Words
Allting har två sidor, tur är väl det. Man kan ju inte gå omkring med ett leende på läpparna hela tiden. Vad är det man säger, kärlekens rosor river hand i blod. Den var bra!
2004-06-14

  Tothem
det måste vara någon som tilltalas av alla årstiderna som blir förälskad i dig! Men.. det var en mycket vacker och fin dikt. Tack!
2004-06-14

  Roger VIP
Fantastiskt vackert skrivet. Men säg den kärlek som är beständig. Så skör som den kan vara...
2004-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal