Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ständig rörelse - alltid på väg


på väg

på väg
att förändra

på väg
att förändras

på väg
att älska

på väg
att älskas

på väg
att minnas

på väg
att glömma

på väg
att vara

på väg
att bli




Fri vers av Sara Heiling
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 10:13



Bookmark and Share


  ia VIP
gillar detta konstaterande..
att vara på väg
positiv känsla
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling