Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanketänker dej

när jag tänker på dej
ler mitt hjärta

när jag tänker på dej
glittrar mina ögon

när jag tänker på dej
sjunger mina fötter

när jag tänker på dej
flyger fjärilarna fritt i magen

när jag tänker på dej
blir jag pirrigt förälskad

när jag tänker på dej
sprallar min själ

när jag är med dej
står livet på tå




Fri vers av Sara Heiling
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Heiling
Sara Heiling