Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt har jag skrivit med mitt hjärta och hela min själ. Dikten betyder mycket för mig.


Palestina-mitt underbara land!

Jag drömde att jag var där
I mitt underbara land
Palestina

Jag drömde att det var FRED
inga bomber eller gevär
Inga dör eller gråter

Jag drömde att alla
barn fick äta sig mätta
Av mat,vatten och det Goda

Jag drömde att alla
barn hade kläder för
vinter vår sommar och höst

Jag drömde att alla
barn log,de skratta
De fick springa vart de ville
utan att en massa Soldater
rikta gevär

Jag drömde att alla
mödrar kunde le
Le av att kunna
se sina barn växa

Jag drömde att alla
mödrar hade Frihet
Frihet till sina åsikter
och deras hem

Jag drömde att alla
mödrar hade ett ljus
Ett ljus inom sig
om en Bra framtid

Jag drömde att alla
män hade jobb
Så de kan försörja sin familj

Jag drömde att alla
män var fria
Så de inte behövde kriga
riskera sitt liv

Det jag drömde det var en dröm
en dröm som måste förverkligas
En dröm som Alltid kommer
att lev inom Mig
En dröm som vi ska kämpa För




Fri vers av Manal
Läst 686 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-06-15 00:48



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja, det är verkligen en dröm
värd att kämpa för. Tänk om
det kunde få bli ett enda land igen,
där israeler och palestineier lever
i fred, tillsammans.
2008-05-19

  reback
...vara en självklarhet att alla människor får precis det du skriver. Sluta inte att drömma !! Bra skrivet !
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal