Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forsättningsbok på I mina mörka rum.


Ur Öppna ögon.

Trär handskar över

förnimmelsen,

Jag kan ana den men
vill inte ha den så nära

att


Den rör vid min

hud.

Ute fortsätter vardagen

enkel och len

med endast små avbrott

av förnekelsen,


Att det kanske redan är


försent.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP