Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om de frågade

Om de frågade vem du var
så skulle jag svara att du var
Min Kärlek,min största kärlek
Att det är du som får mitt hjärta att slå
Att du är den jag har väntat på
i alla dessa år...
Att det är du som är mina drömmar
Att det är du som mitt Liv
Att det är du som får mig att leva
Att det är du som är min Själ
Att det är du som får mitt hjärta att värka
-att värka av Kärlek

Men nu så har min Största kärlek
försvunnit
Som när snön smälter bort och då kommer regnet
Som när löven faller men kommer tillbaka
Men en ska vet jag,Du
Du kommer inte tillbaka
du har lämnat livet
Du kan inte komma tillbaka
Varför??
Om snön kan komma år efter år
så kan du väl ochså hälsa på?
Kom in i mina drömmar,
Låt mig få känna din närhet
Låt mig få hålla din hand
Låt mig ge dig en kyss
Låt mig få krama om dig hårt
Låt mig bara få träffa dig
Låt mig bara få säga de fina orden en sista gång
Låt mig få säga
”Jag älskar dig”




Fri vers av Manal
Läst 547 gånger
Publicerad 2004-06-15 01:02



Bookmark and Share


  reback
...vackert detta var. Den lämnar kvar en liten tår i min ögonvrå. Gillar ditt sätt att skriva !!
2004-06-15

    Bastian
fan va nice den var ..... riktigt nice flickan
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal