Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit där vågor slå


Och river gör längtan

efter detta normala

det som alla andra har.




Ramla inte min väg.


Gå den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 23:00



Bookmark and Share


  Isak VIP
Mycket välskrivet.
2009-08-01

  etthjärtaäralltidrött
Lysande, helt klart lysande.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP