Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart text. Förlåt. (ville så gärna men bytte sida innan jag såg)





Natten mörknar

gräset är blött och kallt och jag

vissnar ner som gammelsly

Mina foppa skor sjunker ner i gökelslam och
förbannad väldoftande myr.

Ingen ser när jag gråter i natten


Hjärtat är så tungt och jag förlorar mod.

Jag vågar inte läsa jag vågar inte se jag vågar inte ana någonting svartare än det.






Men jag samkar dig
i min mitt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-01 23:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Jag vågar inte läsa jag vågar inte se jag vågar inte ana någonting svartare än det.

Strålande skrivet.......
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP