Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten beskriver smärta,ett brustit hjärta och sorg.


Inget existerar

Jag kan inte sova
om nätterna
Det finns inga nätter för mig
ingen morgon heller
Ingenting finns för mig längre
Ingenting
Du är borta
Du finns inte längre
du har lämnat denna Värld

Men du har lämnat mig också
snälla kom tillbaka
Jag Ber Dig
Men du kan inte komma tillbaka
du har försvunnit-för alltid
Jag vill bara försvinna
Jag vill bara gråta
Jag vill bara skrika
Jag vill bara höras
Jag vill bara få ur min smärta
min smärta som gör så otroligt Ont
Mitt hjärta som är som
en brinnande låga
En låga som ingen kan släcka
en låga som smärtar mitt inre
Som får mig att brinna,brinna inombords
Det gör så otroligt ont
att det inte går att beskriva i ord




Fri vers av Manal
Läst 522 gånger
Publicerad 2004-06-15 01:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om jaget låter det göra ont
så gör det ont
liksom jaget lät sig älska
medan möjligheten fanns

framkallar fler än en känsla
fler än en dimension av sorg
2007-12-12

  Roger VIP
Inte ens hoppet finns kvar. Då gör det ont. Starkt skrivet
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal