Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylle

inte det flortunna, skira
utan det tunga yllet
sa du
inte de fladdrande fjärilsfingrarna
som tog dig så högt men
försvann så fort
sa du
snarare det varma mjuka
det stora tunga du somnade
så tryggt i
sa du




Fri vers av stannar kvar
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-10-04 19:31



Bookmark and Share


    Agnieszka
nu när jag läser denna igen. så funderar jag på att nästan hålla med kommentatorn som tyckte att du skulle ta bort det sista "sa du". kanske skulle slutet faktiskt bli starkare då.
jag förundras din förmåga som flyter ut igenom pennskaftet.
2005-10-05

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Vilken underbar känsla i dessa ord. Vilket flyt och vilken värme !
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar