Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida.


Där vi går

Där jag går

går du någon annanstans

vi andas samma vind

längtan i min hand

och du i ett annat land

håll mig hårt

för månader som gått

och de som kommer längre fram

även om längtan är för svår

Dit du går

där leker gräs tafatt

där somnar nätterna

och månen smeker hav

minns den hand jag gav

och vinden lekte i ditt hår

Den dan du gav dig av.


Där vi går.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 19:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Frida lilla, tänker jag, en text från en egen dimension.
2009-08-03

  Mr Lindemann VIP
Fantastiskt text
djupandas in den
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP