Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte äta en honungsmelon i stället.

Öppna mig.


slå mig öppen som en
urholkad vatten melon.

Nej det finns inga kärnor, ingenting
som kan sätta frukt och
när köttet

ramlar av det

innersta av mitt skal finns
ingenting.

ingenting kvar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 08:01



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
berör mig
stannar kvar
2009-08-05

  peter markurth
bra, lämnar en känsla
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP