Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potträning

 

 

 

poängsättning

 

rekordslagning

 

och ömma tår.

 

 

substitut

för adjektiv

 

vill inte kunna

stava till

mellan 8 och fem!

 

substansen

mitt i elegansen

 

min hinderbana

 

varje månad

en rötmånad

 

 

 

det finns en bedragare

i mitt territorium

 

det finns en hake

i mitt skratt

 

 

 

går trotsåldrar

någonsin över?

eller

trotsar alla sina åldrar?




Fri vers av Miss Mod
Läst 428 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-08-05 13:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
suveränt!
2009-08-17

    Bodil Sandberg
Nej ..antagligen gör den inte det* -

att trotsa och tredskas
är en instinkt..ett begär
som människa har man
det slagets karaktär*..jaja..bla bla

alltid intressant att läsa vad DU skriver
du har förvisso ett intressant och betagande språk!!!!
2009-08-10

  Roula O
jag tror inte de...fint skrivet...
2009-08-10

  Carola Zettergren
Trots allt!!!:)
2009-08-10

    Al Lanzon
Trotsåldern går inte över trots åldern
2009-08-09

  Jean-Michel Orblin
En del trotsar hela tiden
2009-08-06

  Nils Teodor VIP
Fin knorr på slutet!
Bra!
2009-08-05

  Mats Henricson
Härligt flyt och laddade frågeställningar !
2009-08-05

  Rosen VIP
Hm! trotsig, en utbrytning ur gängse norm. Att rusa mot eget behov och möta himlastormande känslor i olika grad och bana väg mot starkare viljor ...gäller alla åldrar
Gillas!!
2009-08-05

  Suzy med punkterna
Underbart frågat...går trotsåldern någonsin över.
Mitt svar är nej......
2009-08-05

  etthjärtaäralltidrött
så superbt!
2009-08-05

  Eva Langrath VIP
mätas och vägas och befinnas för lätt, ett fenomen som gör illa så låt oss fortsätta trotsa
Tack för tänkvärda ord
2009-08-05

  Jean-Michel Orblin
pottträning behöver inte vara så märkvädigt däremotheleten i texten!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod