Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater.





Hur kom det sig

När orden tystnade, vilken
dag var det som pussarna
stannade

vid dörrposten.


Din handryggs sakta förbipasserade

smekning.


Hur kom det sig

När blickarna slutade att se, och
andetagen hejdades i hastighet
hejdades i

förvåning.

Hur kom det sig att hjärtan

slutade slå i takt.


Möt mig där åtråns ridå gått
ner.

Det är dags för verklighet

i livet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-07 07:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Längtansfulla ord som känns
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
sorgesamt
sant
svårt att mötas
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP