Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är jag liten..


Det är så tröttsamt inuti.

Jag vill också våga sluta orka.

Bara vara ett ytterst litet
knytt

Som någon kramar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-17 20:15



Bookmark and Share


  Patricia L. Mellin
Det är så söt.
2010-05-22

  © anakreon VIP
Kram, du lilla Knytte!
Carl-Erik
2009-08-19

  Elaine.S VIP
De här orden landar rätt in och lägger sig tätt intill
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Så nära och mjukt skrivet! Applåder
2009-08-17

  etthjärtaäralltidrött
Känns igen, jag skickar en varm KRAM till dig, en med mycket mänsklig kärlek.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP