Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År.



Du hittar mina ingångar

Där, bakom år av kärlek,

Ser du?

Hittar

du dit?


Mina fotspår finns där på stigen,

mina andetag i vinden och solen

solen finns i mina ögon.

Om du söker om natten famnar
månstrålar

som skötet

Värmande oskuldsfullt och

daggmättat.

Gå inte vilse.





Jag väntar dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP