Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pepsi


Flyg högre, sannings svep.

Ruvar lögn under
högar av

fjädrar

så det värmer
inombord.

Vädrar kall vind
och

gömmer

lögnen emot min kind.

Viskar aldrig nära

Låter orden flyga

därunder

värm mig jag är så

naken

gömmer sanning

ytterst

utanpå

ingen


lögn


kan


den

rå.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 20:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Detta gillar jag;=) Applåder till dig
2009-08-07

  peter markurth
bra
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP