Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Calin



Ja må du leva

Länge

Ja må jag läsa dina ord

ja må jag känna när du gråter

ja må jag känna din smärta och

må jag bära den

Till dig.

Må jag andas din luft och

se när löven faller

Må de färga din väg

Må du leva Calin

Må du leva.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-07 22:38



Bookmark and Share


    Calin
älskade du....skriver sen tack hjärtat
2009-08-08

  Elaine.S VIP
Fint och känslosamt skrivet och hyllat!!

Grattis Calin säger jag också...
2009-08-08

  Yrre VIP
Grattis på födelsedagen, Calin.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP