Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höj mig över ditt segel, det är jag värd.


Vänd dig bortåt

när du skymtar

mitt innersta

Vänd dig bortåt

segla föröver vinden och

stegla mig inunder

det som är ont.


Värm över akter och segla.

Segla tills vinden gör dig stum.

Talade jag någonsin om att
jag var rädd
att jag skrämdes av det djupa svarta
talade jag någonsin om det?


Jag flyter i land och du seglar för livet


jag borde fråga vem som tog
största klivet

Den som gav sig av

eller

den som stannade kvar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 23:11



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
smärtande ord
tilltalande rader
under vacker rubrik
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP