Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mogondagen som väntar.

Räds inte morgondjupen

de är många nog ändå

för övriga livet som skymmer dig

för närvaron som söker sig på

Samla inte gränser
förslösa andetag
men tänk också på
att jag väntar din dag

dela kära dela den

besök i livets mitt
sök mig kära
sök mig
och det som är mitt blir ditt

ta på mig, älska
vi är en enda kropp
och livet som sakta möter oss
är vårt enda hopp




Fri vers av Yrre VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-17 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP