Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad tid.

Jag står här naken inför

dig

naken och slöjlös.

Jag har tagit av mig mina sharader
mina förhoppningar

mina strumpor

mina andra ansikten och
de
orden som var jag

jag har tvättat mig ren och
nu står jag

oförställd och

brusten

Inför livet.


Vad vill du mig?

Vart kan vi mötas

Där inte sorgen plöjts.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 17:33



Bookmark and Share


  Sturesdotter
den här är så sårbart vacker!
2009-08-17

  etthjärtaäralltidrött
så vackert sorgligt.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP