Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=gZqR2ps0s48&feature=related


Blida höst blir vit.

Reder du mig bo

söker du
grenar som passar

tjuvar du ull

för min skull

Vänder du sorgetågen
säger du till dem att stanna,
Stanna!

För mitt hjärta fortsätter att
sjunga
även då

de sargade

sjunger löv som faller över gångstigar

oranga och röda bringare

av höst.

det är också en tröst.

Vilar gör jag över vintersnö

jag kommer tillbaka till dig när

orden blir tö.





Och du svarar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-08 09:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så oändligt vackert!! Ojoj som jag gillar det här!!
2009-08-08

  Carola Bouvin
Vackert!
2009-08-08

  etthjärtaäralltidrött
vackert
sorgesamt
tillitsfullt

livet
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP