Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ändå. (förlåt)

Men URSÄKTA då.
Jag orkar inte med mer kuk och fitta och kärleks självmord jag orkar
inte med mera Gud
Jag orkar inte med mer knivar och sågar
och blod.

Självdestrukterande menlösa haranger om
ert låtsasliv ert intetsägande torkande av
imanginära tårar

För fan
gråt dem om de finns!!!

Om det verkligen,
Verkligen spelar någon större roll.

Brist inte ditt hjärta framför mig om du inte verkligen

hållit det, pulserande väldigt svagt i din famn.


Spara mig det.


Livet i sig är
nog i sin hemlighet.



(jag har sett nog jag har sett nog jag har sett nog)



Har NI sett?


Ärren efter sprutorna och
blodet på en kropp

Har ni andats ångest om ett LIV

Har ni gråtande bett på era bara knän
Har ni, Har ni!


Har Ni omkringlevt ert barn, ert Barn har ni?
Har ni hållit en kropp emot er egen och förtvivlat önskat att den ska vara vid liv?

Har ni!!!!!!!!!

Skriv inte om era ejakuleringar om ert blod och ert saliv som sprutar.

Lev och famna
FAMNA Liv

det som är














Levande.

Levande.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 22:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket starkt...............Jag har...... men jag lever
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
Nu reser sig håren
överallt
styrka och värdighet
är du, kära vän.
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP