Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag förra sommaren,när jag hade kommit hem ifrån Libanon! Det kommer upp så många fina minnen när jag läser den..


Jag sa..

Jag sa att jag skulle glömma dig
Jag sa att du inte betydde något för mig
Jag sa att jag skulle riva sönder våra kort
Jag sa att våra minnen skulle försvinna
Och jag sa att jag hatade dig
Men jag hade fel
Jag kan inte glömma dig,du betyder allt för mig
Våra minnen finns hos mig och våra kort har jag ramat in
För att jag Älskar dig!!




Fri vers av Manal
Läst 645 gånger
Publicerad 2004-06-15 15:48



Bookmark and Share


  Roger VIP
Man kan fatta beslut, kan man ändra sig. Bra skrivet. Riktigt bra...
2004-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal