Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon liv.

Brister dimman

små, små krakeleringar
där ljuset smyger fram

Som verkliga livet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 06:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finformulerat!
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
Mmm, som livet. Fint!
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
"There is a crack, a crack in everything
That´s how the light gets in."
2009-08-10

    Tea Alex
Härligt! Andas livsmod!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP