Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja..det vart en visa..kanske..


På andra sidan längtan.

Där avstampet tog dröjer
leendet kvar
och hatten hänger kvar på stolpen

Där är hjärtan du tog
mitt ligger där
och dagen har redan börjat gry


På andra sidan längtan
är dagen ljus och ny
och du tänker på allt det där som du borde
På andra sidan längtan
är livet glatt och ditt
gläds åt allt det som vi gjorde

Stigar nöts i väntande
steg
här i skype landets låga

Du ser ut att må bra
du lever
det är hjärtat mitt som plågar.

På andra sidan längtan
växer ingen sorg
där ungar bringar ljus i natten
På andra sidan längtan
rinner livet invid strand
och du är ett flytande vatten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP