Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro att det finns änglar

 

 

 

Havsörnsvingar

Spets till spets

 

Lyfter över berg

 

Jag är jorden nedanför

 

Jag är himlens färg

 

 

Idag har solen gömt sitt skal

Den vilar bakom dag

 

Jag är strålarna som gömts

 

Inget är som jag

 

 

Och luften lyfter

Allt den bär

 

Luft som ger allt ljud

 

Ge mig röst som föres fram

Ge mig fjäderdun

 

 

 

  

 

Och dun skall falla

 

Möta jord

Möta hand från vinge 

 

Så någon där skall våga le

 

 

Och tro att det finns änglar




Fri vers av Jazz-75
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 09:49



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ariel Sephyr combined and wished for
2011-11-19

  Mikael Lövkvist
Oändligt vackert skaldat. Luftigt, sinnligt, andligt, och jordnära. Bravo.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75