Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille vän

 

Du satte dig på tröskeln

och dinglade med benen

 

Sade världen är för stor för dig

 

Du för kort för alla stegen

 

Så reste du en stege

Och kysste mina tår

 

Du var ju inte längre

Än våra stördaår

 

Byxorna var stora

De hängde väldigt lågt

 

Du hade kissat på dig

För baken din var våt

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jazz-75
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75