Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon haiku

Frostgradig gryning

utetassande kalltå

rävskri knottrar hud




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-14 07:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här fick du till det, och det ordentligt - applåder för din sommarhaiku!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP