Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritar mjukmoln invid skugga



Vrid dig afton kyla

Vrid dig kring rötter av hat
samla isande hägn

Liggande ängsull mjuknar

Förtär myrhö och gårdagens leenden

Förväntad eftermiddags slåtter
kärnmjölk förutan

ruttnar kall emot min kind
inför sinade åkerslappar

Håll mig när mörkret kryper ner i höet emellan mina tår

ljuset är så mycket mer
än mörkret förmår.

Håll Mig

jag saknar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP