Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som små levande hjärtslag.




Bredvid mig
böjer dagen sänkor
andas avdankat andetag emot mina

Lär mig dagen
lär mig leva igår

sök löften nära mina bröst

topparna söker dig

klamra dig fast, jag
är förlorad och

röda märken markerar min skadade hud.

Du föraktar repen som
binder

Men jag andas utan dem i min
mun.

Jag kan styra mig själv utan
träns jag kan andas sötluft
till din tunga.


























Kyss mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-14 21:42



Bookmark and Share


  Sturesdotter
åh...så erotiskt...på ett mjukt sätt
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP