Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snett bakom din axel.





Flera huvudskakningar än jag mäktar.

Böjer


driv havskum emot min hetta , fan ta dig om du inte
gör så.

Driver havsvatten

Salt torrlägger så

Där som ängar daggar

möt mig


















Morgonrå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-14 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP