Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie, min missbrukande dotter.


Skuggbild bredvid körsbärshäcken.


Jag kunde haft

föjt dig på en karta.

Ritat in sidovägarna med min fingertopp.
Följt dina stigar med mitt hjärta och
vetat
vart steg du skulle ta.

Jag hatar att ha rätt.

Jag vill att fantasibilderna
jag har av dig, allt det du önskar.

Blir en svart prick med ortsnamnet.


Verklighet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP