Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jamen, lite kul måste man ju ha.


I krigszonen.


Brandgula segel

varnar sinnesfridsfiender

För

fälten emellan

navel och knä.


Försåtsminerat.






Så att du vet.

(intrång sker på egen risk)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 21:41



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
haha nämen ska du skjuta solen? :p se bilden och bilden:D
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP