Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var hemma idag. Det var inte jag. du var bortifrån fast hemma. Inte här. Inte här. Varför känner jag inte igen dig?


Emelie ta inte ljuset helt

Flamma upp himlen!

Å herregud driv ljuset bort!




Jag vill inte se mina åldersrynkor över en ung

vissnad kropp.

Jag lägger örat kring din handled och
stammar något banalt och jag.ramlar dig
över mitt medvetande.bort.

bort.

bort.

Sedan tveksamt förlorar jag.

jag kan inte vinna dig.

Du för främmande dofter.



Bränn nässlors stigar de svider så!

Men mest behöver jag dig vilande i mina armar.
jag behöver få smeka din kind och säga att allt ska bli vansinnigt bra och kanske mera tryggt.

vandra inte iväg.

snälla.

stanna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 22:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Emelie, I´m scared...
I really like it but I´m losing control..."
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP